DE SCHATKIST (15)
“Bij BSO De Schatkist vullen we de spreekwoordelijke innerlijke 'Schatkist' van de kinderen met hun eigen onbetaalbare schatten; Herinneringen aan avonturen, positieve ervaringen, een goed gevoel en veel plezier, 
 opdat ze hun hele verdere leven dit met zich meenemen."
- Visie van BSO De Schatkist 
Ons team
IMG_2425
Marlous Koldewijn

Houder van BSO De Schatkist 

 Pedagogisch medewerker & Kindercoach 

 Na ruim 20 jaar met kinderen in alle leeftijden te hebben gewerkt, waarvan de laatste 8 jaar als gastouder, ben ik in april 2021 gestart met BSO De Schatkist. Deze stap kwam voort uit mijn wens om (meer) kinderen weer in contact te laten komen met de natuur. Om ze te mogen laten ervaren hoe het is om buiten op avontuur te gaan en te ontdekken, om even vrij te zijn van mobiele apparaten en een schoolse omgeving,. 

Hierdoor hoop ik te mogen bijdragen aan gelukkigere kinderen, aan hun  mentale en fysieke gezondheid, en daarbij indirect ook aan gelukkigere ouders.

kevser
Kevser

Pedagogisch medewerker & leidinggevende.

Hallo, Ik ben Kevser en woon in Apeldoorn.

In 2018 heb ik mijn diploma maatschappelijk zorg afgerond. Hierna ben ik gaan werken als jongerenwerker, in verschillende doelgroepen en dit heb ik met veel plezier gedaan. Het was nu tijd voor mij om mij te concentreren op de doelgroep die ik echt het leukste vind: kinderen in de basisschool leeftijd! 

Via via hoorde ik positieve verhalen over De Schatkist en besloot te gaan solliciteren. Sinds 1 mei 2023 ben ik in dienst bij BSO De Schatkist als Pedagogisch Medewerker. En wat is het hier leuk! Super fijne collega's en leuke kinderen wat werken bij de BSO De Schatkist nog leuker maakt. 

Ik haal veel plezier en voldoening uit het werken met kinderen. Aandacht voor het individuele kind in een groep en contacten met ouders vind ik erg belangrijk. Wat ik ook belangrijk vind is dat een kind ook echt kind kan zijn. Ik vind het bijzonder om kinderen te zien opgroeien, te zien hoe ieder kind zich weer anders ontwikkelt en hoe ik hierin het beste kan ondersteunen. Graag bied ik dan ook verschillende (buitenspeel) activiteiten aan, en pas dit aan naar de behoefte van de Schatzoekers.  

Op deze manier hoop ik, dat ik er mede voor kan zorgen dat uw kind een fijne, onvergetelijke tijd heeft bij BSO De Schatkist! 

Ik ben er op maandag, dinsdag en donderdag.

IMG_8274
Jenine Klomp

 Pedagogisch medewerker  

Hoi allemaal, 

Mijn naam is Jenine Klomp en ik ben 24 jaar. Ik heb de opleiding Pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 3 gevolgd. 
Tijdens mijn opleiding liep ik stage op verschillende kindercentra en buitenschoolse opvang, en kwam ik erachter dat daar mijn hart ligt. Ik heb nu ruim 3 jaar "BSO ervaring" en het lijkt me leuk om nog meer te leren en de opleiding Social Work te gaan doen. Dit wil ik gaan combineren met werken bij BSO de Schatkist. 

Met kinderen werken is een van mijn grote passies. Verder vind ik het leuk om creatief bezig te zijn en ben ik graag in de natuur. Ik word er blij van om kinderen te zien groeien en ontwikkelen. Ik ga dan ook met heel veel plezier aan de slag als pedagogisch medewerker kinderopvang bij BSO de Schatkist.

Mijn vaste werkdagen zijn de dinsdag en de vrijdag. 

    

IMG_8216
Seher Akcakaya

Pedagogisch medewerker  

Hallo allemaal! Ik zal mijzelf even voorstellen. 

Ik ben Seher Akcakaya, ik ben 29 jaar en woon in Apeldoorn. Ik ben werkzaam in de kinderopvang sinds 2017. Zowel niveau 3 als 4 gespecialiseerd pedagogisch medewerker afgerond en daarna 5 jaar gewerkt bij Doomijn Kinderopvang. Ook heb ik 1,5 jaar als zelfstandige gewerkt in de kinderopvang. 

 Het leuke aan werken in de kinderopvang is dat ieder kind uniek is en om te zien hoe elk kind zich weer anders ontwikkelt, dat maakt het werk ook zo bijzonder. Ik geniet ervan om kinderen spelenderwijs de wereld te zien ontdekken en ze in hun ontwikkeling te stimuleren en te begeleiden. 

Na het werken als zelfstandige leek het mij heel fijn om weer echt op een vaste groep te gaan werken, en mijn ervaring hier in te kunnen zetten. Nu werk ik met veel enthousiasme en plezier bij BSO De Schatkist vanaf december 2023. Mijn vaste werkdagen zijn de maandag, woensdag en donderdag. Tot dan! 
IMG_3526
Safiya Nuri

 Vaste inval pedagogisch medewerker  

Hallo! Ik ben Safiya. 

 Alweer 3 jaar geleden heb ik de opleiding 'pedagogische medewerker kinderopvang niveau 3' afgerond. Tijdens mijn opleiding liep ik stage op verschillende kindercentra en buitenschoolse opvang, en kwam ik erachter dat daar mijn hart ligt. 

 Sinds december 2022 werk ik nu als Pedagogisch medewerker bij BSO de schatkist en per december 2023 als vaste inval juf. 

BSO de schatkist geeft mij ruimte voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Stapje voor stapje kom ik waar ik graag wil staan binnen deze mooie en warme organisatie waarbinnen ik me gewaardeerd voel.   

Onze uitgangspunten:

Wij bieden kinderen activiteiten die gericht zijn op spelen in de natuur,

en maken daarbij gebruik van verschillende speelplekken in en rondom het Mheenpark.


  • Slecht weer bestaat (bijna) niet. We breiden ons goed voor en trekken passende kleding aan. 
  • De thema’s waarmee wij werken hangen samen met het seizoen waarin we ons bevinden. Hierdoor worden diepgang, samenhang en betrokkenheid vergroot. 
  • We spelen in op wat er is: natuur, ruimte, materialen, de seizoenen, het weer en op wat op dat moment de aandacht van de kinderen heeft. Dit stimuleert de creativiteit en intrinsieke motivatie van de kinderen en onze (pedagogisch) medewerkers. 
  • We werken ontwikkelingsgericht. Dat wil zeggen dat we de activiteiten en locaties waar we naar toe gaan afstemmen op de ontwikkelingsfase van de (leeftijd)groep. Hoe ouder de kinderen worden, hoe meer uitdaging, zelfstandigheid en inspraak ze krijgen. 
  • Participatie vinden we belangrijk. Er wordt naar alle kinderen geluisterd en alle meningen doen ertoe. Ook moedigen wij de kinderen aan om hun mening te geven en andermans mening te respecteren. 
Hier spelen wij graag: 
IMG_2026

Speelplek in het Mheenpark naast onze BSO